• Professioneel Coach
  • Ervaringsdeskundige Burn-out en stress
  • Bewezen aanpak
  • Regio Noord-Nederland

Kwalificaties

* Post-HBO Professioneel Coach 

TrainersAcademie Deventer

* Post-HBO Professioneel Trainer

TrainersAcademie Deventer

* Coaching bij Stress en Burn-out

Europees Instituut De Baak, Driebergen

* Specialist in Stress en Burn-out

Instatera

* DISC Trainer

Q4 Profiles Aalsmeer

* Mindfulness en Meditatie

Stichting Gezondheid Nederland

Persoonlijk

 

Na een jeugd in het midden van het land en diverse omzwervingen in Nederland, ben ik in 2003 in Meppel terecht gekomen. Hier zijn mijn drie kinderen (Donna, Mats en Kjell) geboren. We wonen hier nog steeds met heel veel plezier. 

 

19 Jaar werkte ik bij Grootbanken. Hier leerde ik de zakelijke wereld kennen. Ook volgde ik veel trainingen. Dat leek mij ook wat. Ik verliet het bankwezen en volgde de opleidingen tot trainer en coach. De jaren ervoor had ik echter teveel van mij zelf gevraagd en in 2018 raakte ik zelf burn-out. Gelukkig kreeg ik de juiste hulp en kwam ik er sterker uit. Hierdoor had ik wel mijn missie gevonden. Ik wist altijd al dat ik iets wezenlijks wilde bijdragen en dat kon ik gaan doen door mensen uit een burn-out te begeleiden. 

Het duurde nog wel even voordat ik helemaal als zelfstandige verder durfde te gaan. Met twee klussen op zak durfde ik het aan! 

 

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen, doe ik aan yoga, wandel ik, lees ik en, als het kan, neem ik de boot naar Terschelling om uit te waaien en op te laden. 

In de loop der jaren heb ik aanvullend kennis opgedaan van technieken als Voice Dialogue, Systemisch werk, NLP, Transactionele Analyse, etc. Ik blijf gefascineerd door het gedrag van mensen en hoe patronen (zijn) ontstaan en waar precies de sleutel zit tot een, soms kleine, eerste verandering.