• Coaching
  • Burn-out en stress
  • Regio Noord-Nederland
  • Vergoeding mogelijk

Stijl

 

Ik ben een typisch mensen-mens en dat zie je terug in mijn werk als coach. Ik voel me erg betrokken en wil vooral de ander weer laten stralen. Daarbij schuw ik de donkere kanten niet. Licht en donker horen bij elkaar en dat accepteren is belangrijk. 

Mijn intuïtie is goed ontwikkeld en deze zet ik in in de coaching. Daarin kan ik zacht zijn, maar ook scherp en confronterend. Alles om jou als mens verder te brengen. Ik geloof in de kracht van voelen. Lichaamsgerichte oefeningen maken dan ook vaak deel uit van mijn aanpak. 

We spreken elkaar bij voorkeur live. Indien nodig kan online afspreken ook. Daarnaast ben ik tussen de afspraken door bereikbaar per mail of telefonisch. Beter even contact hebben, dan dat je alleen gaat aanmodderen. 

Kwalificaties

 

* Post-HBO Professioneel Coach 

TrainersAcademie Deventer

* Post-HBO Professioneel Trainer

TrainersAcademie Deventer

* DISC Trainer

Q4 Profiles Aalsmeer

* Mindfulness en Meditatie

Interplein Academy

* Coaching bij Stress en Burn-out

Europees Instituut De Baak, Driebergen

 

In de loop der jaren heb ik daarnaast kennis opgedaan van technieken als Voice Dialogue, Systemisch werk, NLP, Transactionele Analyse, etc. Ik blijf gefascineerd door het gedrag van mensen en hoe patronen (zijn) ontstaan en waar precies de sleutel zit tot een, soms kleine, eerste verandering. 

Persoonlijk

 

Na een jeugd in het midden van het land en diverse omzwervingen in Nederland, ben ik in 2003 in Meppel terecht gekomen. Hier zijn mijn drie kinderen (Donna, Mats en Kjell) geboren en woon ik nog steeds met heel veel plezier. 

Inmiddels heb ik hier een groot netwerk opgebouwd en veel fijne contacten opgedaan. Ook hou ik van de ruimte en de natuur die in de omgeving volop te vinden is. 

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen, doe ik aan yoga, wandel ik, lees ik en, als het kan, neem ik de boot naar Terschelling om uit te waaien en op te laden.